Οι “σπεσιαλίστες” των στοιχηματικών προγνωστικών και οι παγίδες που κρύβονται


Το στοίχημα είναι πλέον στην εποχή μας κύριο κομμάτι σχεδόν όλων των αθλημάτων. Η εκτίναξη του τζόγου γύρω από την πρόβλεψη διάφορων αθλητικών εκδηλώσεων τις τελευταίες δύο δεκαετίες, αδιαμφισβήτητα έχει φέρει και σε πολύ μεγάλη τροχιά ανάπτυξης αρκετές στοιχηματικές εταιρείες που από μόνες τους πια δείχνουν σαν μεγάλα οικονομικά ιδρύματα.

Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι με τους οποίους θα μπορούσε κάποιος να ποντάρει σε κάποια αθλητική δραστηριότητα, το πιο μεγάλο όμως μέρος και την μερίδα του λέοντος την κλέβει ο χώρος της μπάλας.

Αν αναζητήσουμε στο internet πάμε στοίχημα προγνωστικά, θα ανακαλύψουμε πως είναι γενικά εύκολο να βρούμε ιδέες για ποντάρισμα, αλλά και πάρα πολλούς και γρήγορους τρόπους για να υλοποιήσουμε το στοίχημα μας. Ειδικά στο χώρο του ποδοσφαίρου την εμφάνιση τους κάνουν και πολλά ειδικά στοιχήματα που άλλες εποχές θα φάνταζαν εντελώς απίθανο να υπάρχουν.

Πέρα των άλλων όμως, πάρα πολλοί είναι εκείνοι που για το χρήμα και της προσέγγισης όλο και πιο πολλών παικτών, βαφτίζονται “ειδικοί” αναλυτές και “γκουρού” του τζόγου.

Η όλη διαδικασία προσέγγισης προγνωστικών ποδοσφαίρου γίνεται μέσα από μια ιδιαίτερη διαδικασία που πολύ λίγοι γνωρίζουν και είναι σε θέση να κάνουν. Αν όλα τα πράγματα ήταν τόσο εύκολα, δεν αναρωτιέστε πως ο κάθε ένας μας θα μπορούσε πολύ εύκολα να δίνει προγνωστικά σε άλλους ανθρώπους, θεωρώντας τον εαυτό του ως ειδικό του είδους;

Θα πρέπει συνάμα να αναρωτηθούμε και να αναλύσουμε περαιτέρω, πως έρχεται η επιτυχία μίας πρόβλεψης. Ο κάθε “ειδικός” που δίνει προγνωστικά για στοίχημα προσπαθεί από την στοιχηματική μελέτη των δεδομένων (που πολλές φορές στοιχειοθετούν κάθε επιλογή του), κάτι που αποτελεί τη βάση του στοιχήματος. Ίσως το πιο σπουδαίο μέρος είναι η ανάλυση και διάθεση του χρόνου και σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει να πέφτουμε στην λούμπα του εκάστοτε ειδικού.

Τυποποιημένη διαδικασία και καθημερινή ανάγνωση απαιτούν τα προγνωστικά για στοίχημα. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η περαιτέρω ανάλυση και σε καμία περίπτωση δεν φτάνει η απλή γνώση των ομάδων ή των παικτών. Αν για όλα τα πιο πάνω δεν υφίσταται ο απαιτούμενος χρόνος, τότε η εμπιστοσύνη που δείχνουμε σε κάποιους που θεωρούνται ειδικοί στο είδος θα μπορούσε να αποτελέσει δίκοπο μαχαίρι με άσχημες συνέπειες στο πορτοφόλι μας.

Όσον αφορά το πάμε στοίχημα επιβάλλεται να είμαστε σημαντικά επιφυλακτικοί και καχύποπτοι. Ο χρόνος χρειάζεται να είναι ένα από τα πιο κύρια κριτήρια και χρειάζεται είτε σε ενδεχόμενο επιτυχίας ή αποτυχίας να αναλαμβάνουμε το 100% της ευθύνης. Να μπορούμε εύκολα να διαλέξουμε ανάμεσα στις επιλογές και συμβουλες των εκάστοτε guru ή να εμπιστευθούμε το δικό μας ένστικτο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *