Προγνωστικά για το στοίχημα – Η σίγουρη οδός


Στην εποχή που ζούμε με την ενημέρωση των περισσότερων μορφών να είναι γενικά ένα εύκολο κομμάτι, πολλοί είναι εκείνοι που έχουν βάλει το Πάμε στοίχημα και τα προγνωστικά στην καθημερινότητα τους. Θα γινόταν η ανάλυση των ποδοσφαιρικών αγώνων και κατά γενική ομολογία τα προγνωστικά αθλητικών γεγονότων να θεωρηθούν και ως επιστήμη, αφού βασίζονται σε πολύωρες μελέτες δεδομένων και στατιστικών.

Παρόλα αυτά, πέρα από την διερεύνηση και εν τέλει χρησιμοποίηση των περισσότερων δεδομένων για την όσο το δυνατόν πιο σωστή προσέγγιση, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πολύ ιδιαίτερος είναι ο ρόλος της τύχης. Μπορεί το Πάμε στοίχημα να μην συγκρίνεται με παιχνίδια όπως το ΚΙΝΟ ή το Λόττο, ωστόσο ο παράγοντας τύχη είναι κύριο κομμάτι όταν αναφερόμαστε σε πρόβλεψη ενός παιχνιδιού.

Πολλοί είναι οι παράμετροι που πρέπει να ληφθούν υπόψιν και είναι δυνατόν να βοηθήσουν στα προγνωστικά του στοιχήματος. Κάποιος από αυτούς είναι η ανάλυση των όποιων στατιστικών που έχουν να κάνουν με στην φόρμα των συλλόγων, την επιθετική και αμυντική συμπεριφορά, τα διάφορα στοιχεία των εκάστοτε πρωταθλημάτων αλλά και την παράδοση που για αρκετούς αποτελεί πολύ σημαντικό στατιστικό στοιχείο για το πάμε στοίχημα.

Στο stoixima βέβαια δεν αποτελεί λύση η επιμέρους και μεμονωμένη ταύτιση κάποιων στατιστικών δεδομένων, αλλά ένας συνδυασμός όλων ή καλύτερα θα μπορούσαμε να πούμε το ζύγισμα όλων των δεδομένων. Ιδιαίτερα για τα ελληνικά δεδομένα όπου στο Πάμε Στοίχημα και στο λεγόμενο παρολί είναι υποχρεωτική η επιλογή δύο και τριών αγώνων μαζί.

Οι πιθανότητες επιτυχίας μειώνονται σημαντικά στον συνδυασμό πολλών γεγονότων, οπότε απαιτείται πολύ μεγαλύτερη προσοχή. Η απόφαση ενός σημείου μπορεί να είναι καλή, όταν όμως πρόκειται να συνδυάσουμε πολλά συμβάντα μαζί είναι ακόμα περισσότερο δύσκολο.

Η πιο καλή συμβουλή σε κάθε περίπτωση, κυρίως από εκείνους που μπορούν να θεωρούνται ειδικοί επάνω στον στοιχηματισμό, είναι η όσο το δυνατόν πιο καλή επιλογή των ποιοτικών σημείων ανάμεσα σε αυτά που σημειώσαμε. Συνήθως αυτό γίνεται όταν αναλύουμε λεπτομερώς τα επιμέρους στατιστικά, οπότε και στο μυαλό μας αυτόματα κάποια ματς προάγονται και γίνονται πολύ πιο δυνατά και βέβαια.

Εννοείτε πως πέραν της δυναμικότητας κάθε σημείου που αντλείται από τα προγνωστικά, πάρα πολύ σημαντικός παράγοντας είναι και η απόδοση της επιλογής μας. Αυτός άλλωστε είναι ο παράγοντας που πολλές φορές μας οδηγεί στην παγίδα μίας κακής επιλογής της συστοιχίας των σημείων μαζί με την πιο μεγάλη δυνατή απόδοση αποτελεί αυτό που τελικά μας προκαλεί.

Τις πιο πολλές φορές και ιδικότερα οι επαγγελματίες παίκτες στο στοίχημα, στηρίζουν πολύ ένα σημείο όταν βλέπουν ότι αξίζει να παιχτεί σε κάποια συγκεκριμένη απόδοση. Φαβορί από φαβορί έχουν διαφορά, οπότε κατ’ ανάγκη και όλα τα σημεία δεν θα μπορούσε να είναι ίδια. Ένα φαβορί σε μη καλή απόδοση δεν έχει νόημα να στηριχτεί, αφού η σύγκριση αξίας παιξίματος και ρίσκου δεν είναι η ανάλογη.

Σαν γενικό συμπέρασμα σχεδόν όλων των παραπάνω θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι το γεγονός ότι η επιλογή προγνωστικών στοιχήματος είναι καθαρά ιδιωτική συνταγή του κάθε παίκτη, θα γινόταν όμως να ακολουθηθεί μία ιδιαίτερη οδός για την αποφυγή σημαντικών στοιχηματικών λαθών.

Κάντε click εδώ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *