Προγνωστικά στοιχήματος αγώνων ποδοσφαίρου – Αρχίζουν να γίνονται μόδα


πάμε στοίχημαΠολλοί είναι αυτοί που έχουν να κάνουν με τα προγνωστικά ποδοσφαίρου, πολλοί άλλοι ως experts και άλλοι ως χόμπυ. Είθιστε οι επαγγελματίες παίκτες να βρίσκονται έξω από το ποδόσφαιρο, από την άλλη όμως αρκετά καλά προγνωστικά και με πολλές γνώσεις φαίνεται να έχουν οι αποκαλούμενοι tipsters. Από την ώρα που έχουμε κατακλυστεί από πολλούς tispters, αυτόματα γίνεται δύσκολη η διαλογή για να βρεθεί ο καλός, άρα επιβάλλεται να έχουμε πολύ μεγάλη προσοχή και να μην δείχνουμε εμπιστοσύνη εύκολα σε κάποιους.

Κάθε tipster διαφορετικός, με άλλη νοοτροπία και τρόπο παιξίματος, κάθε φορά όμως το αποτέλεσμα σε βάθος χρόνου είναι αυτό που μετράει πιο πολύ. Σιγουρότατα ο μόνος σκοπός όλων μας, αλλά και ιδίως των tipsters, είναι το κέρδος που βγαίνει πάντα από την προσεκτική και διατυπωμένη επιχειρηματολογία τους. Το θέμα δεν είναι μόνο η επιτυχία κατά μία έννοια, αλλά για έναν καλό επαγγελματία η τεκμηριωμένη άποψη στο Προγνωστικά για στοίχημα , η οποία και γίνεται αποδεκτή ακόμα και αν η τύχη του γυρνά την πλάτη. Στην επιλογή λοιπόν ενός πολύ καλού tipster, χρειάζεται να περνάμε από κόσκινο το ιστορικό των άρθρων του, έτσι ώστε να μπούμε πιο καλά στην ιδιοσυγκρασία του και τον τρόπο σκέψης του.

Πολλοί tipsters γράφουν τις προτάσεις τους χωρίς να τεκμηριώσουν καθόλου τις επιλογές τους και μάλιστα τις περισσότερες φορές δεν μπαίνουν καν στον κόπο να δώσουν και τις αποδόδεις των αγώνων. Για να μπορέσουμε να εκτιμήσουμε για το αν έχει αξία ένα δελτίο ή ένα ματς να πονταριστεί απαραιτήτως χρειάζεται να έχουμε εις γνώση τις αποδόσεις των αγώνων. Με τον τρόπο της άνευ δικαιολόγησης ελοχεύει πολύ ο κίνδυνος να πέσουμε στην παγίδα να υιοθετήσουμε κάποιο ή κάποια προγνωστικά με τις πειρσσότερες φορές να είναι οδυνηρές οι επιπτώσεις στο πορτοφόλι μας. Μπορεί καμιά φορά η τεκμηρίωση να είναι βαρετή να διαβαστεί, αλλά είναι πολύ πιο σίγουρη από εκφράσεις όπως “Είναι άχαστο”, “Είναι μπετόν” κ.τ.λ.

Ας αναλύσουμε τα σημαντικότερα λάθη στα οποία πέφτουν οι παίκτες του στοιχήματος:

1. Η διαχείριση του κεφαλαίου είναι ο πιο ιδιαίτερος παράγοντας. Ακόμα πιο ιδιαίτερος γίνεται όταν βασίζεται κάποιος χωρίς καμιά προεργασία σε προγνωστικά κάποιων άλλων ανθρώπων, χωρίς να ακολουθείται κάποια συγκεκριμένη τακτική.

2. Να γίνεται επιλογή παιχνιδιών βασιζόμενη σε νέα που είναι ευρέως γνωστά.

3. Ποτέ να μην αφήσεις το συναίσθημα να επηρεάσει τις επιλογές σου όταν παίζεις στοίχημα.

4. Ποτέ μην περιμένεις τις αποδόσεις που θα κυκλοφορήσουν στην πιάτσα (η λεγόμενη odds comparison) και πάντα να παίζεις όταν είσαι βέβαιος πως αυτό που επέλεξες, έχει αξία στα μάτια σου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *