Οι “εξπερτ” των προγνωστικών στοιχήματος και οι παγίδες που κρύβονται


στοίχημαΤο stoixima αποτελεί πλέον στην εποχή μας κύριο κομμάτι σχεδόν των περισσότερων αθλημάτων. Τα τελευταία 20 έτη ειδικά ο τζόγος γύρω από την πρόβλεψη διάφορων αθλητικών εκδηλώσεων, έχει εκτιναχθεί στα ύψη, συμβάν που έφερε τις διάφορες στοιχηματικές εταιρείες να μοιάζουν σαν τεράστια χρηματοοικονομικά ιδρύματα.

Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορεί κάποιος να ποντάρει σε κάποια αθλητική δραστηριότητα, το μεγαλύτερο όμως μέρος και την μερίδα του λέοντος την κλέβει ο χώρος της μπάλας. Αν σερφάρουμε στο ίντερνετ θα μπορέσουμε σχετικά εύκολα και γρήγορα να βρούμε πολλά πάμε στοίχημα προγνωστικά και μάλιστα πολύ πιο εύκολα να ποντάρουμε και να τζογάρουμε σε κάποια στοιχηματική εταιρεία. Ειδικά δε, στον χώρο του ποδοσφαίρου μπορούμε να επιλέξουμε και αρκετά ειδικά στοιχήματα που άλλες εποχές θα έμοιαζαν σαν αστείο. Στην προσπάθεια ορισμένων για προσέλκυση νέων παικτών του στοιχήματος, βαφτίζουν κάποιους ως ειδικούς που έχουν την ιδιότητα να δίνουν “σωστές” προτάσεις για το stixima.

Έτσι στην ανάγκη αυτή για προσέλκυση πολλών νέων παικτών, δημιουργήθηκαν πολλές ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές και άλλες τόσες σελίδες στο ίντερνετ με συμβουλες, αναλύσεις και ειδήσεις για το pame stoixima. Χρειάζεται να ξέρουμε πως κάθε προσπάθεια που γίνεται για την προσέγγιση επισκεπτών για προγνωστικά στοιχήματος, εμπεριέχει μια συγκεκριμένη διαδικασία και σχεδόν τίποτα δεν είναι σίγουρο. Όλοι μας επιβάλλεται να αναρωτηθούμε αν μπορούμε να μοιραστούμε την επιτυχία μας με άλλους αν γνωρίζαμε εμείς κάποιες καλές πληροφορίες γύρω από το πάμε στοίχημα. Θα πρέπει επίσης να αναρωτηθούμε και να αναλύσουμε περισσότερο, πως γίνεται η επιτυχία μίας πρόβλεψης.

Ο κάθε “ειδικός” που δίνει προγνωστικά για στοίχημα προσπαθεί από την επεξεργασία των δεδομένων (που αρκετές φορές στοιχειοθετούν κάθε επιλογή του), κάτι που αποτελεί τη βάση του στοιχήματος. Ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι είναι η ανάλυση και διάθεση του χρόνου και σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει να πέφτουμε στην λούμπα του εκάστοτε ειδικού. Τυποποιημένη διαδικασία και καθημερινή στοιχηματική μελέτη χρειάζονται τα προγνωστικά στοιχήματος. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η περαιτέρω ανάλυση και σε καμία περίπτωση δεν επαρκεί η γνώση των ομάδων ή των παικτών. Αν για όλα τα πιο πάνω δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος, τότε η εμπιστοσύνη που έχουμε σε μερικούς που είναι σπεσιαλίστες στο είδος θα ήταν ικανό να αποτελέσει δίκοπο μαχαίρι με άσχημες συνέπειες στο πορτοφόλι μας.

Πρέπει να είμαστε πάντοτε επιφυλακτικοί και ιδιαίτερα καχύποπτοι σε τέτοιες επιλογές, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με το πάμε στοίχημα. Να προσπαθήσουμε να δώσουμε χρόνο σε εμάς αν θέλουμε να απολαύσουμε το 100% της επιτυχίας ή να αναλάβουμε αντίστοιχα το 100% της ευθύνης στην ενδεχόμενη αποτυχία. Να έχουμε την δυνατότητα να διαλέξουμε ανάμεσα στις επιλογές και προτάσεις των εκάστοτε γκουρού ή να εμπιστευθούμε το δικό μας ένστικτο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *