Ο πιο σίγουρος δρόμος είναι τα προγνωστικά για το στοίχημα


shutterstock_1709962Στον καιρό που ζούμε με αυτήν την ενημέρωση των περισσότερων μορφών να είναι γενικά ένα εύκολο κομμάτι, αρκετοί είναι αυτοί που έχουν βάλει το Stoixima και τα προγνωστικά στην καθημερινότητα τους. Θα γινόταν η ανάλυση των αγώνων και κατά γενική ομολογία τα προγνωστικά αθλητικών εκδηλώσεων να θεωρηθούν και ως επιστήμη, αφού βασίζονται σε πολύωρες μελέτες στοιχείων και στατιστικών.

Μπορεί βέβαια στις στοιχηματικές προβλέψεις να παίζει ουσιώδες ρόλο η στοιχηματική μελέτη των δεδομένων, παρόλα αυτά δεν πρέπει να αμελούμε ότι ο πιο κύριος παράγοντας είναι η τύχη, σε καμία όμως περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με την τύχη που χρειάζονται άλλα παιχνίδια, όπως το κινο ή η ρουλέτα. Αρκετοί είναι οι παράμετροι που θα πρέπει να ληφθούν υπόψιν και θα μπορούσαν να βοηθήσουν στα προγνωστικά του στοιχήματος. Κάποιος από αυτούς είναι η ανάλυση των όποιων στατιστικών που έχουν να κάνουν με στην φόρμα των συλλόγων, την επιθετική και αμυντική παρουσία, τα διάφορα στοιχεία των εκάστοτε πρωταθλημάτων αλλά και την παράδοση που για αρκετούς αποτελεί πολύ σημαντικό στατιστικό στοιχείο για το stoixima.

Το ζύγισμα των περισσότερων δεδομένων αποτελεί τον πιο σημαντικό παράγοντα της διαμόρφωσης κάποιας γνώμης. Κυρίως δε, για την εγχώρια πραγματικότητα και για το Πάμε Στοίχημα όπου το λεγόμενο παρολί με συνδυασμό πολλών γεγονότων αποτελεί πολλές φορές μονόδρομο. Σε μία τέτοια περίπτωση, ο παίκτης που προχωρά στην ανάλυση των ποδοσφαιρικών αγώνων, χρειάζεται να πετύχει και τον κατάλληλο συνδυασμό ούτως ώστε να του αποδώσει το πιο καλό αποτέλεσμα στο τέλος. Μπορεί η διαλογή μεμονομένων γεγονότων να αποτελεί εύκολη περίπτωση για ορισμένους, όταν όμως χρειάζεται να υπάρξει συνδυασμός αποτελεσμάτων τα πράγματα γίνονται πολύ πιο δύσκολα.

Θα μπορούσαν να δοθούν πάρα πολλές συμβουλές πάνω στο pame stoixima, αλλά και γενικά πάνω στην τακτική που μπορεί και πρέπει να ακολουθήσει ένας για να έχει επιτυχίες, αλλά σε κάθε μια περίπτωση αυτό είναι ένα τμήμα ιδιαίτερα προσωπικό για τον οποιονδήποτε. Σε οποιαδήποτε περίπτωση όμως δεν παύει να υπάρχουν γενικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθούνται από όλους. Κάποιος εξ αυτών είναι σιγουρότατα η επιλογή όσο το δυνατόν λιγότερων αγώνων, ώστε και οι πιθανότητες νίκης μας να είναι πιο μεγάλες. Πάρα πολλές φορές πέφτουμε στην παγίδα της δυνατότητας πραγματοποίησης ακόμα πιο μεγάλου κέρδους με την επιλογή περισσότερων γεγονότων, το οποίο αποδεδειγμένα είναι ίσως το πιο καταστροφικό κομμάτι του στοιχήματος.

Είθιστε από τους επαγγελματίες παίκτες κυρίως μετά την σχετική επεξεργασία σχεδόν όλων των δεδομένων να στηρίζεται μία επιλογή στο αν έχει αξία ή όχι να παιχτεί ένα σημείο με βάση την απόδοση που έχει. Όλα τα σημεία και όλα τα φαβορί για παράδειγμα δεν θα μπορούσε να είναι τα ίδια. Θα πρέπει η αναλογία ρίσκου και απόδοσης να είναι ανάλογες για να έχει αξία ένα φαβορί ή ένα σημείο για να παιχτεί. Ναι μεν πρέπει να ακολουθείται μια ιδιαίτερη οδός για την αποφυγή στοιχηματικών λαθών, σε κάθε περίπτωση πάντως η επιλογή προγνωστικών στοιχήματος αποτελεί ατομική επιλογή. Συνέχεια

Leave a Reply

Your email address will not be published.